Teacher Review for Sutori

A Sutori rendkívül egyszerűen kezelhető a diákok és szülők számára. Sokféle lehetőséget ad a pedagógusnak is. Használata egyszerű, nem igényelt előképzettséget. Bárki számára könnyen elsajátítható a kezelése. Csak pozitív tapasztalatom volt vele.

Ottilia Zita C.
Classroom teacher
Show More
My Subjects Math, Science, Social Studies, Arts, World Languages
My Rating
Learning Scores
Engagement
Pedagogy
Support
My Students Liked It Yes
My Students Learned Yes
I Would Recommend It Yes
Setup Time Less than 5 minutes
Great for Creation
Further application
Homework
Individual
Knowledge gain
Practice
Small group
Teacher-led lessons
Whole class
Great with Advanced learners
ELL
General
Low literacy
Special needs
How I Use It
Teljes tanórák levezethetők a felületen keresztül. Más oldalakra is egyszerűen átvezette a diákokat. Jól működött, hogy lehetett hangfájlokat, filmeket és olyan oldalalkat is beszúrni, ahol a tananyag megtalálható volt, ahol lehetett szavazni, és lapozható anyagokat feltenni. A diákok és szüleik könnyen tudták kezelni. Képeket is lehetett feltenni. Lehetett bizonyos oldalakra hivatkozni is. Összességében nagyon tanításbarát-tanulóbarát. Nagyon megszerettem, szívesen dolgoztam vele, és dolgoznék a továbbiakban is. Akár differenciálásra is alkalmas.
My Take
Megbízhatóan működött, lehetett rá számítani. Érdekes lehetne, ha lenne többfelé is leágazás, nem csak egy vonal lenne, hanem be lehetne szúrni elágazást a különböző típusú gyermekek számra. Jó lenne, ha címekre/témákra is lehetne keresni az oldalon belül. Nehezített. hogy a wikipédiát teljesen letiltotta. Jó lenne, ha még különböző betűszínnel lehetne egy egy ablakban is írni.